Scroll

Högtryckstvätt med
Autoglym Polar

Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash

Pol till pol av utvändig bilvård

Du kan nu förtvätta, tvätta och skydda med högtryckstvätten. Polar produkter gör bilvård till en lek. Det är så Autoglym gör det och alltid har gjort det.

Polar Blaster

Polar Blaster

Polar Blaster skapar ett tjockt skum av Polar Blast som hänger kvar länge, som optimaliserar tätheten som är nödvändig för att effektivt rengöra djupt med Polar Wash och ge den perfekta konsistensen för att applicera den vattenavvisande Polar Seal på några få sekunder. Den justerbara sprutan låter dig enkelt följa bilens konturer, och säkrar att hela bilen täcks, samt ger en passade verklingstid på smuts, trafikfilm och andra föroreningar. Slutför en snabb, rolig och säker ytterbehandling av alla bilytor.

Se produkt
Polar Collection

Polar Collection

Pol til pol av utvänding bilvård är nu tillgänglig i denna fina boxen, något som gör den till den perfekta presenten till alla som bryr sig om sin bil. Polar Collection består av alla tre Polar produkterna i 500 ml flaskor. Låt något du tycker om, få förtvätta, tvätta och skydda sin bil med högtryckstvätten.

Innehåller:
Polar Blast 500ml
Polar Wash 500ml
Polar Seal 500ml

Se produkt
Polar Seal

Polar Seal

Polar Seal är en skyddande hinna som är speciellt formulerat till applicering med högtryckstvätt och skumkanon. Den lägger en mycker vattenavvisande hinna som får vatten till att pärla på din bil. Den reducerar torktiden och skyddar lacken och gör det enkelt att rengöra. Läggs på ett rent och vått fordon, skölj av och torka. Ytan får en högglansig vaxliknande finish.

Se video Se produkt
Polar Wash

Polar Wash

Polar Wash är en säker och effektiv rengöringsmedel som bör appliceras med en högtrycksspolare, efter förtvätt med Polar Blast. Denna imponerande schampon kommer att täcka ditt fordon med ett täcke med skum som gör det lätt att ta bort smuts, trafikfilm och vägdamm.

Se produkt
Polar Blast

Polar Blast

Polar Blast är en skuimmande förtvätt som ska appliceras med en högtryckstvätt. Att täcka hela fordonets yttre med ett praktfullt skumtäcke försäkrar att ingen av ytorna blir glömda i rengöringsprocessen. Skummet fäster sig på lacken längre en vanliga schampoon, för att lösgöra och lyfta ut smuts försiktigt. Detta reducerar risken för repor och virvelmärken som kan orsakas av en svamp eller tvättmaskin när du tvättar smutsiga lackytor. Det är en pH-neutral formulering som inte tar bort polering eller vax.

Se video Se produkt
Polar Blast
Polar Seal
Polar Wash