Om oss

 1. PASSION FÖR PERFEKTION

  Vår strävan efter perfektion började med åtta banbrytande bilvårdsbehandlingar som andades nytt liv i trötta karosser och fälgar. Från våra ursprungliga lokaler i Welwyn Garden City blev Autoglym snabbt ett respekterat namn vars produkter fann ett hem på hyllor hos bilåterförsäljare och garage landet runt.

 2. VÄGEN KALLAR

  Lanseringen av Glänsande vaxpolermedel (Radiant Wax Polish) förankrade vår relation till Storbritanniens bilhandel, men vi insåg snart att vårt engagemang för högkvalitativ bilvård fanns reflekterat världen över. Vår närvaro spred sig genom Europa till Skandinavien, Nederländerna och Tyskland, och idag stöttar Autoglym fordonshjältar i över fyrtio länder.

 3. UTSTÄLLNINGSGLANS FÖR HEMMABRUK

  För att bibehålla bilens briljans krävs det ett mått av underhåll, och det dröjde inte längre förrän hemmaentusiaster ville se sina bilar vara lika rena som det var när de först lämnade utställningslokalen. Som svar på detta tog vi täten när det gällde utvecklingen av ett utbud av lättanvända och högkvalitativa behandlingar avsedda för privatpersoner - ett utbud som vi än idag fortsätter att finjustera och utveckla. Autoglym erbjuder idag över sextio specialistprodukter för engagerade bilförare.

 4. ENLIGT KUNGLIGT PÅBUD

  Våra höga standarder vann oss titeln som kunglig hovleverantör åt Hennes kungliga höghet drottningmodern 1991, men vi blev än mer ärade när vi samma år även vann titeln som kunglig hovleverantör åt Hans kungliga höghet prinsen av Wales. Enligt vårt motto 'Tillverkad i Storbritannien för Storbritannien' innebar vår snabba utveckling att vi snart behövde hitta ett nytt hem i Letchworth Garden City.

 5. DET SPELAR INGEN ROLL HUR DU RESER - ALLA FÖRTJÄNAR ATT GLÄNSA

  1994 såg oss introducera fordonsenheten Kommunaltrafik för bussar, långfärdsbussar och tåg över hela landet.

 6. LIVET PÅ VÄGEN ÄR TUFFT, MEN LIFESHINE ÄR TUFFARE

  Vi har alltid vetat att enbart den bästa tekniken kan leda till långvarig glans, så 2004 fulländade vi vårt Lifeshine-system för totalt fordonsskydd utan vidare komplikationer. Med sina behandlingar för karosseri, interiör och glas har Lifeshine hjälpt tusentals bilar att bibehålla samma glans som den uppvisade när den först köptes, oavsett väderförhållanden. En tredje kunglig hovleverantörtitel, den här gången åt hennes majestät drottningen, gav oss anledning att fortsätta firandet.

 7. BRILJANS I HD

  Vårt bästa vax hittills. Det tog år av finjusteringar att nå fram, men det visar bara hur allvarligt vi tar på det här med fordonsglans. Autoglym HD-vax (High Definition Wax) växte fram ur oräkneliga formler och månader av testprovningar, allt för att skapa en produkt som låg ljusår framför de stela, bångstyriga alternativen som fanns tillgängliga på marknaden. Resultatet? HELT ENKELT VÅR ALLRA FINASTE PRODUKT NÅGONSIN.

 8. EN MÄSTARE I NYTT FORMAT

  Vårt marknadsledande polermedel må ha haft en legendarisk status bland bilägare världen över, men efter 48 år behövde vi se till att vi inte hade blivit förslöade. Vårt utvecklingsteam drog fördel av vår långa erfarenhet - erfarenhet som sträckte sig ända tillbaka till våra åtta ursprungliga produkter - och satte ett nytt riktmärke för standarden inom högkvalitativ bilvård. Vårt nya Superhartspolermedel (Super Resin Polish) förbättrade vad som redan var bäst; du får leta länge om du vill hitta en bilälskare som inte har en flaska i sitt garage.

 9. JU ÄLDRE VI BLIR, DESTO SNYGGARE BLIR DU

  2015 firade vi 50 år i branschen. 50 år av kontinuerlig innovation i ett brett utbud av produkter avsedda att leverera långvarig glans. Som en del av firandet slog vi oss samman med våra motorsportpartners och utvecklade Fälgskydd (Wheel Protector), en superhydrofob, tålig barriär som förebygger att bromsdamm fastnar på dina fälgar och därmed håller dem rena längre.

 10. 2016 års "Best Buy"

  Vår nylansering Strålkastarrestaurering komplett kit (Headlight Restoration Complete Kit) framhävdes av Auto Express och vann priset "2016 Best Buy". Även Lackförnyare (Pain Renovator) och Fälgskydd (Wheel Protector) lovordades i deras produkttestkategorier.

Hitta en återförsäljare med lager...

Handla online eller ange ditt postnummer för att lokalisera närmaste Autoglym-återförsäljare.