• INTERNATIONAL

Hi-Tech Wheel Brush

Den här kemiskt härdiga borsten är perfekt för rengöring av fälgar. Den gör det lätt att putsa in lösningen och nå hörnen där bromsdammet samlas.

Product Info

För att få dina fälgar fläckfria krävs ett högkvalitativt fälgrengöringsmedel och en fälgborste. Den här metallfria borsten låter dig putsa och rengöra alla delar av dina fälgar, från de smala ekerna till trånga hörn och hjulnav installerade långt in.

Borsten kommer inte förvränga sig även efter många års användning. De syntetiska trådarna behåller sin styvhet och form.

Utöver fälgrengöring passar Hi-Tech Wheel Brush även till många andra användningsområden i motorutrymmet och runtom i bilen.

Obs: Den här borsten är ej lämpad för mörka fälgar.

Så använder du produkten

Skötselråd:

Skölj i rent vatten efter användning för att avlägsna smuts eller rengöringsmedel som fastnat. Undvik att låta stå nedsänkt i rengöringsmedel under längre perioder eller använda i lösningar över 25 °C. Olämplig att använda på mörka eller matta fälgar.

Vanliga frågor

F: Passar Hi-Tech Wheel Brush alla typer av fälgar?      
Hi-Tech Wheel Brush är inte lämpad för mörka fälgar. För mörka fälgar rekommenderar vi att du använder det kompletta Custom Wheel Cleaner Complete Kit. Det innehåller borstar som passar alla sorters fälgar.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel