Instant Tyre Dressing

En lättanvänd sprejprodukt som kan appliceras på våta eller torra däckväggar för en svagt glänsande eller matt finish

Trötta däckväggar förstör utseendet på annars perfekta fälgar. Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) innehåller tåliga polymersilikonskydd som gör att dina däck ser som nya ut.

Proffstips: Försäkra dig om att däcksidan är fri från smuts och gamla beläggningar så att medlet verkligen får maximal kontakt med gummit.

Varning: Använd inte på motorcykelfälgar. 

  1. Skaka väl och applicera rikligt på sidan av de rena däcken. Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) kan appliceras på fuktig och torr gummi.
  2. Låt produkten torka in om du vill ha en svag glans eller torka av överskottet med en ren mikrofiberduk för att få en matt yta.

F: Kan jag använda Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) för att få en matt finish på mina däck?
S: Ja, det är bara att spreja Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) direkt på däcken och torka bort överskottet med en mikrofiberduk. På så sätt får dina däck en ren och matt finish.

F: Kan jag använda Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) för att få en glansig finish på mina däck?
S: Absolut! Spreja på Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing) direkt på däcken och låt det torka. På så sätt får dina däck en lätt glansig finish.

F: Måste jag torka bort produkten från mina legerade fälgar efter att jag har applicerat Direktverkande däckrengöring (Instant Tyre Dressing)?
S: Få inte panik om produkten skulle råka droppa ner på dina legerade fälgar. Det är bara torka bort med en mikrofiberduk. Om du skulle råka missa några fläckar kommer dessa att bli osynliga när de har torkat.