• INTERNATIONAL

Hi-Tech Aqua-Dry

Ett superabsorberande och tåligt syntetiskt sämskskinn som ersätter traditionellt läder för användning både inne och ute.  

Product Info

Högkvalitativa produkter bör paras ihop med högkvalitativa tillbehör. De arbetar i perfekt harmoni för att skapa den ultimata ytbehandlingen. 

Hi-Tech Aqua Dry kan användas för att torka av din bil efter tvätten och förhindra uppkomsten av vattenfläckar och ränder. Den kan även användas inuti bilen. Produkten fungerar utmärkt för allt från att torka av ytor till att avlägsna fukt och smuts från tyg när du använder Autoglyms interiörrengöringsprodukter. Den har en extremt lång hållbarhet och en absorptionsförmåga som faktiskt ökar med tiden - ju mer den används, desto bättre blir den. 

Så använder du produkten

Skötselråd:

Att handtvätta ytan med varmvatten och milt rengöringsmedel ibland kommer behålla Hi-Tech Aqua-Dry i gott skick. Doppa inte i vatten över 60 °C/140 °F då detta kan göra att produkten stelnar och blir obrukbar.

Vanliga frågor

F: Kan jag använda denna både inne i och utanpå min bil?
S: Ja, Hi-Tech Aqua-Dry är utmärkt för allt från att torka av ytor till att avlägsna fukt och smuts från tyg när du använder Autoglyms interiörrengöringsprodukter.

F: Är den här produkten gjord av äkta sämskskinn?
S: Nej, vår Hi-Tech Aqua-Dry är gjord av syntetiskt sämskskinn. Den kan användas på många ställen runtom bilen och håller mycket längre än ett vanligt sämskskinn.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel