Hi-Tech Efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth)

Perfekt för avtorkning av polermedel och vax från karosseri och framhävning av produktprestation för en ultimat finish

Högkvalitativa produkter bör paras ihop med högkvalitativa tillbehör. De arbetar i perfekt harmoni för att skapa den ultimata ytbehandlingen.

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) har en specialdesignad, elektriskt laddad mikrofiberduk som förbättrar effektiviteten hos flera Autoglymprodukter.

Den 40 cm x 40 cm stora duken är perfekt för att putsa upp glansiga ytor. Vik i fyrkanter för att få åtta rena sidor att jobba med.

Proffstips: Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) är perfekt lämpad för att putsa av polermedel och vax från karossen, dock bör den inte användas för att stryka på dem.

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) kan användas för att stryka på och torka av Bilglaspolish (Car Glass Polish).

Skötselråd:

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) kan maskin- eller handtvättas i låga temperaturer med flytande tvättmedel som inte innehåller mjukmedel. Tvätta separat för att undvika att produkten färgar av sig.

F: Kan Autoglyms mikrofiberprodukter maskintvättas?
S: Ja, så länge man tvättar i låga temperaturer och använder flytande tvättmedel (ej pulver) som inte innehåller mjukmedel.