Bumper & Trim Gel 500ml

En dryg gel som omedelbart förvandlar och skyddar alla utvändiga olackerade plast- och gummiytor och tar fram deras ursprungliga kulör

Olackerade utvändiga plast- och gummiytor på din bil kan blekna med tiden från att vara en djup svart färg till en uttvättad gråton. Bumper & Trim Gel återskapar originalfärgen och lämnar en glansig vattenavstötande film.

Gelen innehåller inget färg- eller blekningsmedel så den kan användas för att återställa alla typer av olackerade plastytor till sin originalfärg.

Använd den på utvändiga plastdetaljer, vinyl och gummi, såsom gjutna plaststötfångare, grillar, spegelhållare, lister, hjulhusdetaljer, dörrhandtag, vinyltak, gummidämpare, spoiler och stänkskärmar.

Proffstips: Bumper & Trim Gel kan även användas på gummidörrlisterna på vintern för att undvika att de fryser fast i kallt väder.

  1. Skaka väl och applicera på en torr, ren yta med hjälp av Perfect Polish Applicator.
  2. Massera noggrant in för att försäkra dig om att det blir ett jämnt lager. Stryk på med en liten målarpensel vid behandling av svårnådda galler och grillar.
  3. Putsa av överskottet med en ren mikrofiberduk för att undvika att det blir märken i vått väder. Bumper & Trim Gel orsakar inga skador på lacken och kan putsas av med en duk.

F: Kan jag använda Bumper & Trim Gel för att restaurera olackerade stötfångare och externa trimdetaljer?
S:  Bumper & Trim Gel kan användas för att återuppliva alla sorters utvändiga olackerade plast- och gummiytor. Observera dock att det är en gel och inte en permanent lösning.

F: Kan jag applicera Bumper & Trim Gel till en vinylsufflett?
S:  Absolut. Om din sufflett är gjord av vinyl kan du använda Bumper & Trim Gel för att behandla och skydda ytan. Om du har en tygsufflett skulle vi rekommendera att du istället använder Rengörings- och Convertible Soft Top and Protect Kit.

F: Innehåller Bumper & Trim Gel silikon?
S:  Ja, Bumper & Trim Gel innehåller silikon.

Product Video