Vinyl- Och Gummivård (Vinyl & Rubber Care)

Återställer ursprunglig kulör och levererar en transparent, skyddande hinna till instrumentbrädan och andra invändiga plast- eller gummikomponenter

Precis som lacken är bilinteriören i behov av skydd. Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) säkerställer att ytorna skyddas mot solljus som över tiden kan matta av, torka ut och ge upphov till sprickor. Det kan appliceras för att ge en hög eller låg glans och erbjuder ger en uppfriskande doft av citron.

Den lättanvända lösningen rengör skonsamt och bildar en barriär som återställer och skyddar bleknade plast- och gummiytor.

Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) är även utmärkt för att omvandla motorutrymmet. Spruta på Motor- och maskinrengöringsmedel (Engine & Machine Cleaner) över en fuktig motor efter rengöring och låt det torka in.

Proffstips: Lägg på lite på dina gummidörrlister i kallt väder för att undvika att de fryser fast.

Så använder du produkten

  1. Skaka väl och stryk på rena invändiga ytor av gummi, plast och vinyl. Stryk inte på reglage, ratt, pedaler eller dörrmattor. För svårnådda områden, applicera på en duk eller en Perfekt polerapplikator (Perfect Polish Applicator) för att undvika överskott.
  2. För en högglansig yta, applicera en generös mängd medel, låt det torka och putsa av det lätt med en mikrofiberduk. För en lågglansig yta, applicera en sparsam mängd medel och avlägsna omedelbart överskottet med en mikrofiberduk.

För motorutrymmet:
Efter rengöring med Motor- och rengöringsmedel (Engine & Machine Cleaner), spreja över en fuktig motor och låt torka in.

Vanliga frågor

F: Hur skapar jag en matt finish på instrumentpanelen?

S: Autoglyms Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) kan användas för att antingen ge en hög- eller lågglansig finish på trimdetaljer av plast. Det finns instruktioner på baksidan av flaskan som beskriver hur önskad finish uppnås.

F: Skyddar Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) mot UV-strålning?

S: Ja, Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) ger en viss grad av kortverkande skydd.

Säkerhetsdatablad

pdf icon

Vinyl- Och Gummivård (Vinyl & Rubber Care)

pdf icon

Vinyl- och gummivård (Vinyl & Rubber Care) rengöringsmedel

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel