Ultra High Definition Shampoo

Lyxigt, rikligt skummande schampo med en oemotståndligt doft. Rengör lacken och efterlämnar en silkeslen, högglansig finish.

Introducerar Autoglym Ultra High Definition. Enastående, lyxigt len finish med uppfriskande, sensuella dofter. Ultra High Definition-produkterna förvandlar bilvården till ett rent nöje.

Ultra High Definition Shampoo är ett lyxigt, rikligt skummande schampo som glider över lacken utan ansträngning. Den helt nya pH-neutrala formulan avlägsnar skonsamt föroreningar och trafikfilm, och ger en högglansig, otroligt len finish. Det är Autoglyms sätt, så har det alltid varit.

  1. Skaka ordentligt. Häll i fyra kapsyler i en hink och tillsätt 10 liter varmt eller kallt vatten.
  2. Skölj av karossen med vatten för att avlägsna lös smuts. Arbeta alltid på en kall ytan, schamponera bilen från taket och ner, rör svampen eller tvättvanten i raka linjer. Låt inte schampot torka. 
  3. Skölj noggrant med rent vatten och torka av med en mikrofiberhandduk (Microfibre Drying Towel) för att undvika vattenfläckar.

F: Är det här schampot pH-neutralt? 
S: Ja

F: Kan jag använda den här produkten med en högtryckstvätt?
S: Det här schampot är inte utvecklat eller testat för användning med högtryckstvätt. Det är möjligt att viskositeten inte är kompatibel med flera högtryckstvättar. Vi rekommendera att använda Autoglym Polar Series vid användning med en högtryckstvätt. 

F: Vad är fördelen med extra skum?
S: Ultra High Definition Shampoo producerar överflödiga mängder mjukt och kompakt skum. Skummet varar längre i hinken och på bilen. Skummets täckningsförmåga indikerar inte bara var du har redan har tvättat (vilket minskar risken för att du missar vissa ytor) utan den utomordentliga vidhäftningstiden gör att du kan vara säker på att schampot löser upp och avlägsnar all smuts och trafikfilm.

Product Video