Caravan & Motorhome Cleaner

Den ultimata allt-i-ett-lösningen för att husvagns- och husbilsmaterial 

Caravan & Motorhome Cleaner är ett starkt rengöringsmedel med många användningsområden som är framtaget för snabbt åretruntunderhåll av fritidsfordon. Det kan användas på både utvändiga och invändiga ytor för att ge kraftig rengöring där den behövs.

Caravan & Motorhome Cleaner är mycket effektivt på att avlägsna vinteralger och de där envisa svarta ränderna som förpestar alla bilägare.

Det kan användas för att rengöra lack, plast, metaller, gummi, akryl, fiberglas, fälgar, rutor, karosseridetaljer, arbetsytor, syntetmaterial, mattor, hällar, tvättbara väggbelägg och liknande ytor.

Släng i en flaska i kopphållaren nästa gång ska iväg så kommer du se att det verkligen är en allt-i-ett-lösning.

Proffstips: Husvagnar och husbilar har ofta fönsterrutor av plast. Rengör dessa med Fast Glass för att få en smutsfri yta utan repor eller grumlighet.

Exterior use:

  1. Tvätta karossen en sida åt gången och skölj av kraftigt nedsmutsade ytor med vatten.
  2. Spreja lösningen på området som ska rengöras och massera försiktigt in med en duk eller svamp.
  3. Skölj av med rikliga mängder rent vatten. Upprepa processen vid behov. Låt inte produkten torka in i bilen.

Invändig användning:

  1. Kontrollera alltid färgbeständigheten i tyger, läder och andra känsliga ytor.
  2. Spreja på en sparsam mängd på området och torka av med en ren, fuktig duk som du regelbundet sköljer av i rent vatten.

F: Kan Caravan & Motorhome Cleaner användas på en markis?
S: Ja, det kan användas på markiser. Spreja på en sparsam mängd och massera in med en duk eller svamp. Överdriven applicering kan leda till större mängder skum som i sin tur tar längre tid att skölja ur. Ett bättre alternativ för dig som har tygmarkiser är att använda vårt kompletta rengörings- och Convertible Soft Top Clean & Protect Complete Kit.

F: Kan Rengöringsmedel för husvagn och husbil (Caravan & Motorhome Cleaner) få bort alger?
S: Caravan & Motorhome Cleaner är mycket effektivt på att avlägsna vinteralger och de där envisa svarta ränderna som förpestar alla bilägare.

F: Vilka ytor kan jag använda Caravan & Motorhome Cleaner på?
S: Det kan användas för att rengöra lack, plast, metaller, gummi, akryl, fiberglas, fälgar, rutor, karosseridetaljer, arbetsytor, syntetmaterial, mattor, hällar, tvättbara väggbelägg och liknande ytor.