Metal Polish

En snabbverkande sammansättning som avlägsnar fläckar från och återger glansen till mässing, koppar, rostfritt stål, krommaterial, aluminium och olackerade aluminiumlegeringar

Metal Polish har utvecklats för att åtgärda kraftigt befläckad metall genom att ta fram deras ursprungliga finish och skydda dem mot framtida angrepp med ett lager av vax.

Lämpad för mässing, koppar, rostfritt stål, krommaterial, aluminium och olackerade aluminiumlegeringar. Använd inte kromad plast, lackerade aluminiumfälgar, spegelpolerade metaller eller nya kromskyltar. För dessa ytor rekommenderar vi Super Resin Polish.

Dessa kan skyddas med vax eller lackskydd efter att de har polerats.

Proffstips: Använd inte Metal Polish på modern kromad plast, lackerade aluminiumfälgar, spegelpolerade metaller eller kromskyltar i nyskick då dessa ytor är mjukare. Använd istället Super Resin Polish på dessa ytor.

  1. Skaka väl, applicera till en mjuk duk och gnugga fram och tillbaka över metallytan.
  2. När metall rengörs kan en svart missfärgning uppstå som kan putsas av med en ren mikrofiberduk.
  3. Tryck hårdare på envisa fläckar.

F: Kan jag applicera Metal Polish till mitt avgassystem?
S: Metal Polish går att applicera på alla typer av avgasrör av metall.           

F: Kan jag använda Metal Polish på trimdetaljer av metall?
S: Metal Polish kan användas på trimdetaljer av äkta metall. En del trimdetaljer kan ge intrycket av att vara metall fastän de faktiskt är gjorda av plast. Om de är gjorda av plast rekommenderar vi att du använder Super Resin Polish istället. Så länge trimdetaljerna faktiskt är gjorda av metall kan du absolut använda Metal Polish. Om du arbetar i ett tight utrymme, se till att skydda alla omgivande lackerade eller plastbelagda ytor med maskeringstejp innan du påbörjar arbetet.