• INTERNATIONAL

Hi-Tech Efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth)

Perfekt för avtorkning av polermedel och vax från karosseri och framhävning av produktprestation för en ultimat finish

Product Info

Högkvalitativa produkter bör paras ihop med högkvalitativa tillbehör. De arbetar i perfekt harmoni för att skapa den ultimata ytbehandlingen.

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) har en specialdesignad, elektriskt laddad mikrofiberduk som förbättrar effektiviteten hos flera Autoglymprodukter.

Den 40 cm x 40 cm stora duken är perfekt för att putsa upp glansiga ytor. Vik i fyrkanter för att få åtta rena sidor att jobba med.

Proffstips: Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) är perfekt lämpad för att putsa av polermedel och vax från karossen, dock bör den inte användas för att stryka på dem.

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) kan användas för att stryka på och torka av Bilglaspolish (Car Glass Polish).

Så använder du produkten

Skötselråd:

Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth) kan maskin- eller handtvättas i låga temperaturer med flytande tvättmedel som inte innehåller mjukmedel. Tvätta separat för att undvika att produkten färgar av sig.

Vanliga frågor

F: Kan Autoglyms mikrofiberprodukter maskintvättas?
S: Ja, så länge man tvättar i låga temperaturer och använder flytande tvättmedel (ej pulver) som inte innehåller mjukmedel.

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel