Stark Asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover)

En säker, snabbverkande lösning som avlägsnar envisa asfaltsmärken, limrester, bläck-, olje- och bränslefläckar både inuti och utanpå

Under de varma månaderna kan vägytan brytas ner, vilket kan leda till att små asfaltskorn flyger upp och fastnar på din bil. Dessa kan vara svåra att få bort med enbart schampo. Sådana korn visar sig framför allt på ljusa bilar och kan förstöra en i övrigt perfekt lack.

Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) kan användas på utsidan av din bil för att få bort asfaltsmärken, limrester, bränslefläckar och kåda.

Det kan användas på interiören också för att avlägsna bläck, tuggummi, limrester och oljefläckar från säten, mattor och andra hårda ytor.

Proffstips: Använd det för att avlägsna rester av polermedel och vax från gummi- och plastdetaljer.

Så använder du produkten

Utvändig användning:

  1. Applicera direkt på asfaltsfläckar med en ren bomullstrasa.
  2. Asfaltsfläckarna kommer att lösas upp och bli flytande. Låt medlet reagera i 1-2 minuter och torka eller spola sedan av. Kraftiga rester av vax, olja, bränslefläckar eller vidhäftande rester kan kräva lätt frottering.

Invändig användning:

  1. Testa färgbeständigheten på ett litet diskret område. Applicera på en ren bomullstrasa och arbeta inåt på fläcken.
  2. Frottera lätt med en ren trasa för att avlägsna rester och låt den behandlade ytan torka. 
  3. Rengör tyget med Interiörschampo (Interior Shampoo) för att få bort eventuella rester."

Vanliga frågor

F: Kan jag använda Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) på lättmetallfälgar och däck för att avlägsna envisa asfaltsfläckar?
S: Ja, Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) kan användas på lättmetallfälgar och däck för att avlägsna envisa asfaltsfläckar.

F: Kan jag använda Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) inuti bilen för att få bort fläckar?
S: Ja, Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) bryter effektivt ner fettfläckar på invändiga material. Applicera på det nedfläckade området och gnugga med en interiörsvamp eller mikrofiberduk för interiören. Som avslut rekommenderar

F: Kan Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) användas för att få bort limrester från min kaross?
S: Ja, Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover) är även bra på att bryta ner limrester på karossen. Applicera produkten på det påverkade området och låt vara ett litet tag. Limmet bör nu brytas ner. Avsluta med att torka av med en

Säkerhetsdatablad

pdf icon

Stark asfaltsborttagare (Intensive Tar Remover)

pdf icon

Intensive Tar Remover Detergent

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel