High Definition Wax

Helt enkelt vår allra finaste produkt som ger den allra finaste lystern

Det här vaxet är resultatet av 50 års forskning och utveckling på området, framtaget av experter och individuellt förpackat och inspekterat innan det luftkyls för att säkerställa dess lämplighet för användning på världens finaste bilar.

HD-vax (High Definition Wax) innehåller en noggrant balanserad, men ändå komplicerad, blandning av polymer-, karnauba- och mikrokristallinvaxer.

Ytor som behandlas med detta vax ger exceptionell beständighet mot miljöföroreningar, däribland salter, tvättmedel, UV-strålning, surt regn och industriellt nedfall. Produkten är helt fri från slipmedel, vatten och emulgeringsmedel.

Innehåll:

  • 150 g HD-vax (High Definition Wax)
  • 2 x HD-vaxapplikatorer (High Definition Wax Applicator)
  • 1 x Hi-Tech efterbehandlingsduk (Hi-Tech Finishing Cloth)

Så använder du produkten

  1. Inspektera om din rena och torra lack uppvisar lättare repor eller föroreningar och behandla den med Superhartspolermedel (Super Resin Polish) eller Lerkit för ytbehandling (Surface Detailing Clay Kit) vid behov.
  2. Applicera med hjälp av den röda applikatorn på ren och torr lack. Applicera ett tunt och jämnt lager på alla lackerade ytor med lätt hand i överlappande cirklar. Undvik att applicera för mycket då detta kan göra det svårt att polera bort vaxet. Applicera inte på olackerat gummi eller olackerade plastdetaljer.
  3. Låt vaxhinnan torka i 10-15 minuter och polera sedan bort med en mikrofiberduk.

Vanliga frågor

F: Kommer HD-vax (High Definition Wax) att skydda lacken mot stenskott?
S: HD-vax (High Definition Wax) kommer inte att skydda lacken mot stenskott.

F: Kan HD-vax (High Definition Wax) appliceras med en polermaskin?
S: För bästa resultat bör HD-vax (High Definition Wax) appliceras och putsas av med applikatorn och mikrofiberduken som följer med i paketet.

F: Hur länge håller HD-vax (High Definition Wax)?
S: HD-vax (High Definition Wax) har utvecklats för att erbjuda en djup glans och maximalt skydd i upp till 50 tvättar, beroende på användning och förvaring. Applicera två till fyra gånger per år för att säkerställa kontinuerligt skydd.

F: Hur ofta kan jag använda det här vaxet?
S: Du kan applicera vaxet så ofta du vill, men se alltid till att ytan är ren och torr.

Säkerhetsdatablad

pdf icon

Säkerhetsdatablad

RedEye Tracking PixelRedEye Tracking Pixel